Laatu ja vastuullisuus

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Kokemus laadun takeena

Pylon on olemassa, koska rakennettu omaisuus ansaitsee parhaimman mahdollisen korjaajan. Pylonin toiminta perustuu sertifioituun ISO 9001:2015 laatujärjestelmään, joka ohjaa toimintaamme kohti virheetöntä rakentamista ja sujuvaa rakentamisprosessia ja onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Pylonin laadunhallinnassa painottuu kaksi näkökulmaa:

  • Tekninen laadunvarmistus eli tehdyn työn teknisten kriteerien tarkistaminen, sekä
  • Lopputuloksen ja palvelun toiminnallinen arvo eli rakennetun ratkaisun ja palvelun arvontuoton toiminnallisten kriteerien tarkistaminen.

Tavoitteenamme on, että asiakas on tyytyväinen tekniseen ja toiminnalliseen laatuun, jolloin oikein rakennettu ja palveltu ratkaisu tuottaa haluttua arvoa käyttäjälleen ja omistajalleen.

Toimimme vastuullisesti

Yhteiskuntavastuun kantaminen ja sen edellyttämien velvoitteiden hoitaminen on tunnistettu tärkeäksi osaksi Pylon-konsernin aineetonta pääomaa. Huomioimme kaikessa toiminnassamme toiminnan taloudelliset, sosiaaliset ja ekologiset vaikutukset käsittäen myös sidosryhmien edut ja odotukset. Toiminnastamme aiheutuvat ympäristövaikutukset huomioidaan ja pyrimme kehittämään toimintaamme ympäristöystävälliseen suuntaan.

Vastuullisuus näkyy myös jokapäiväisessä työssämme arvojen mukaisena toimintana. Arvot määrittävät miten me pylonilaiset teemme töistä, suoritamme valintoja ja toimimme työkavereidemme, kumppaniemme, toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook