Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme millaisia tietoja voimme kerätä sinusta verkkosivujemme kautta ja mihin näitä tietoja voidaan käyttää. Tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Vieraillessasi sivustolla, tilatessasi uutiskirjeemme, pyytämällä tarjouksen, antamalla palautetta, tai ilmoittautumalla käyttäjäksi käyttäjätestauksiin hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rekisterin nimi:

Pylon asiakas- ja markkinointirekisteri

Rekisterinpitäjän yhteystiedot ja vastuuhenkilö:

Pylon Rakennus Oy, Y-tunnus: 0738421-1
Pylon Talotekniikka Oy, Y-tunnus: 0867491-5
Eliel Saarisen tie 2, 2 krs.
00400 Helsinki

Päivi Stordell
Puh. +358405717100
Email. paivi.stordell(at)pylon.fi

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Henkilötietoja kerätään, jotta asiakkaalle voidaan tarjota palveluita. Henkilötietoja voidaan käyttää asiakassuhteen hoitamiseen, tiedottamiseen, kohdennettuun markkinointiviestintään tai muuhun viestintään. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään ja kieltää yhteystietojesi käyttämisen. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

Tallennamme rekisteriimme evästeiden kautta tallennetut tiedot ja seuraavat yhteydenottolomakkeiden välityksellä kerätyt tiedot:
Yrityksen ja/ tai henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asema, asiakaspalautetiedot, henkilön itse antamat luokittelutiedot ja tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.

Tietojen luovutus

Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille koskaan ilman lupaasi.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu palomuurein ja salasanoin. Tietoihin ei pääse käsiksi muut kuin Pylonin työntekijät, joiden työ edellyttää tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus.

Evästeiden käyttö

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä (cookies) pitääkseen käyttäjän tunnistettuna sivulatausten välissä. Evästeiden käytön tarkoituksena on palvelun laadun ja toiminnallisuuksien kehittäminen. Evästeitä hyödynnetään myös analytiikkadatan keräämiseen (Google Analytics ja Hubspot). Keräämme tietoja mm. siitä miten kauan sivustolla vieraillaan, mitä kautta sivustolle ollaan päädytty ja mitä linkkejä klikataan. Voit estää evästeiden käytön selaimesi tietosuoja-asetuksista, mutta sivusto ei tällöin välttämättä toimi oikein.

Sosiaalisen median liitännäiset

Pylonin sivut sisältävät linkkejä ulkopuolisiin palveluihin. Liitännäisten käyttäminen saattaa välittää tunnistettavaa tietoa ko. palveluntarjoajalle. Näihin tietoihin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Pylon ei vastaa niillä julkaistuissa materiaaleista eikä niiden käytöstä.

Oikeudet ja kiellot

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt lähetetään tässä dokumentissa ilmoitetulle rekisterinpitäjälle kirjallisena. Pyynnössä on mainittava nimi ja sähköposti, jotta rekisteröity voidaan tunnistaa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttö suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai muuhun viestintään. Tietojen käytön estäminen tapahtuu ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Tietosuojaselosteen päivitykset

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Päivitetty 8.3.2021