Pylon työpaikkana

Pylon arvostaa osaajia

Pylon on vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Teemme suuremmaksi osaksi haastavia korjausrakennuksen kohteita, joten meillä riittää mielenkiintoisia urahaasteita alan parhaille osaajille.

Työllistämme suoraan 60 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Yli puolet työntekijöistämme on toimihenkilöitä, pääasiallisesti työn- ja työmaiden johtoa. Ketterä kokomme ja matala hierarkia tekee meistä työnantajana inhimillisen ja välittävän. Meillä on kunnia-asia tuntea henkilökohtaisesti kaikki työntekijämme!

Panostamme positiiviseen yrityskulttuuriin ja työntekijätyytyväisyyteen. Uskomme että tyytyväiset ja sitoutuneet työntekijät ovat avain menestykseen.

Arvojemme mukainen toiminta on meille tärkeää. Painotamme henkilövalinnoissa työntekijöitä, joiden oma arvomaailma kohtaa yrityksemme arvot ja jotka pystyvät kasvamaan organisaation mukana.

Meillä töitä tehdään itsenäisellä otteella ja uskomme tekijöidemme vahvaan ammattitaitoon. Arvostamme ammattilaisiamme ja tuemme heitä löytämään omat vahvuudet ja kehityskohteet. Tarjoamme mielekkäitä urapolkuja ja vaalimme pitkiä työsuhteita satsaamalla työturvallisuuteen, töissä jaksamiseen ja työterveyteen.

Pylon-konsernissa saat aina kaupan päälle myös mukavat työkaverit!