ReferenssikohdeLogistiikkahalli sai nykyaikaisen ja tyylikkään ulkoasun

Kehä III varrella, Ainontiellä sijaitseva suuri logistiikkahalli peruskorjattiin.  Kohteessa tehtiin laaja talotekniikan ja ulkoseinä- ja vesikattorakenteiden korjaus. Lisäksi piha-alue peruskorjattiin koko kiinteistössä.  Kohteeseen rakennettiin ekologinen maalämpöjärjestelmä, joka sisälsi yhteensä noin 15 km putkistoa. Järjestelmä rakennettiin kaukolämmön rinnalle. Ainontien kohteelle myönnettiin 20.9.2023 arvostettu LEED-sertifikaatti (avautuu uuteen ikkunaan).

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold -sertifikaatti on merkittävä ympäristösertifikaatti, joka myönnetään rakennuksille ja rakennusprojekteille, jotka täyttävät tietyt kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen liittyvät kriteerit. LEED on Yhdysvaltain Green Building Councilin (USGBC) kehittämä ohjelma ja se on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi ja arvostetuksi ympäristöystävällisen rakentamisen ja suunnittelun standardina.

LEED-sertifiointi on jaettu eri tasoille riippuen siitä, kuinka monta pistettä projekti saa eri kriteerien täyttämisestä. Kultataso (Gold) on toiseksi korkein taso LEED-sertifikaateissa, ja se osoittaa, että rakennus tai projekti on saavuttanut erittäin korkeat ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden standardit.

 

Lisäkuvat kohteesta

kohdekuva1
kohdekuva2
kohdekuva3
kohdekuva4

Muita vastaavia referenssejämme

Kela Pitäjänmäen toimitalo

referenssikuva rakennuksesta

Meritorin koulu

Kruununhaan yläasteen perusparannus