ReferenssikohdeKiinteistösijoitusyhtiö NREP

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Kiinteistöihin erikoistunut pääomasijoittaja sai uudet tilat arvokiinteistöön Helsingin sydämessä

Kiinteistösijoitusyhtiö NREPille muutoskorjattiin yli 300:n neliön tilat upeassa jugend-talossa Helsingin Erottajalla. Pintojen ja ilmanvaihdon lisäksi uusittiin vanhat puuikkunat.

Maantieviitan opastaessa etäisyyden Helsinkiin toimii nollapisteenä Erottajankadun ja Mannerheimintien yhtymäkohta. Kiinteistö aukeaa toiselta sivultaan Esplanadin puistoon ja tarjoaa komeat puitteet yhdellä Suomen arvokkaimmista liikepaikoista. Theodor Höjerin suunnittelema rakennus valmistui 1892. Erottaja tunnetaan laajemmin Monopoli-pelin kalleimpana tonttina.

Kiinteistökohtainen ilmanvaihto oli vanhentunut ja jäähdytys uusittiin pintojen kunnostuksen yhteydessä. Vanhat puisilla raameilla varustetut ikkunat tarjosivat haastavan yksityiskohdan, myös aikataulu oli tiukka. Asiakkaan oli päästävä uusiin tiloihin sujuvasti, yrityksen profiiliin kuului valmis ja onnistunut lopputulos.

Tilan toiminnallisuus ja raikkaus korostavat asiakkaan arvomaailmaa

NREP on pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa kiinteistöihin. Omat tilat pitää olla kunnossa. Yrityksen Asset Managerina toimiva Joonas Lemström on kokenut henkilö kiinteistöpuolen sijoitustoiminnassa ja tuntee Helsingin kiinteistömaailman erinomaisesti. Nyt haettiin omalle yritykselle toimivia puitteita.

”Etsimme pitkään valoisaa, avaraa ja edustavaa tilaa hyvällä sijainnilla. Vaatimuksena oli myös moderni talotekniikka sekä riittävä jäähdytys”, Lemström kertoo.

Sopiva tila löytyi onnekkaasti samasta rakennuksesta NREPin silloisen toimitilan kanssa. Huonossa kunnossa ollut tila osoitti hyvää potentiaalia, kiinteistön omistaja ja rakennuttajakonsultti valitsivat Pylonin suorittamaan tilamuutoksen. Ilmanvaihto uusittiin vastaamaan asiakkaan toiveita. ”Nyt on välillä turhankin viileää, mutta siitä selviää asetuksia säätämällä”, Lemström toteaa.

Tiloihin piti päästä muuttamaan tarkassa aikataulussa. Pitkään huoltamatta ollut tila vanhassa kiinteistössä ja nopea aikataulu jättivät pientä hiomista, Erottajalle syntyi kuitenkin ripeästi uusi arvonsa mukainen toimitila vastaamaan menestyvän sijoitusyhtiön tarpeita.

”Tiukan aikataulun myötä tilaan jäi joitakin jälkikorjauksia. Näiden toivoisi tietysti aina sujuvan mahdollisimman nopeasti. Luovutus sujui kuitenkin ajallaan ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen”, Lemström summaa toteutuksen tilan käyttäjän näkökulmasta.

Perustiedot

Kuvaus: Kiinteistösijoitusyhtiö NREPille muutoskorjattiin yli 300:n neliön tilat upeassa jugend-talossa Helsingin Erottajalla. Pintojen ja ilmanvaihdon lisäksi uusittiin vanhat puuikkunat.

Rakennusvuosi: 1892

Aikataulu: 2016

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Lisäkuvat kohteesta

kohdekuva1
kohdekuva2
kohdekuva3

Muita vastaavia referenssejämme

Kela Pitäjänmäen toimitalo

Erottaja2

Itämerenkatu 3