ReferenssikohdeKauppakeskus Kamppi

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Pylon mukana kohottamassa Kampin kauppakeskusta arjen yläpuolelle

Kauppakeskus Kamppi on asiakasvirroiltaan Suomen suosituin kauppakeskus, jonka alempiin kerroksiin metroasema ja linja-autoterminaali tuovat paljon kävijöitä. Tilamuutoksessa kauppakeskuksen ylimmistä kerroksista kehitettiin vetovoimainen ajanviettopaikka, Kortteli, joka houkuttelee alimpien kerroksien suuria asiakasvirtoja ja jota varten Kamppiin saavutaan varta vasten. Korttelin konseptia suunniteltiin huolellisesti yhteistyössä tilaajan, ravintoloitsijan ja suunnittelijan kanssa. Lopputulos on ainutlaatuinen ja ennen näkemätön ravintolakokonaisuus kauppakeskusympäristössä.

LVIJ-urakan osalta hanketta oli toteuttamassa Pylon Talotekniikka Oy. Toteutus tehtiin kauppakeskuksen ollessa koko ajan käytössä syksyllä 2016. “Aikataulu oli toteutuksen laajuuteen nähden tiukka ja viimeiset viikot töitä paiskottiin yöt läpeensä”, toteaa Pylonin hankevastaava Petri Rajala. “Korttelin LVI-töiden säätö ja viimeistely samaan aikaan ravintolakeittiöiden rakentamisen kanssa toi myös palapeliin omat haasteensa. Aikataulu ei antanyt myöten tehdä virheitä!”  Kohde valmistui aikataulun puitteissa ja korttelin avajaisia päästiin viettämään alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti joulukuussa 2016.

Lisätietoja hankkeesta: Petri Rajala, puh. 050 590 3716.

Perustiedot

Kuvaus: Pylon Talotekniikka Oy toteutti LVIJ-työt Kampin kauppakeskuksen Kortteliin. Kaikin puolin onnistunut ravintolamaailman uudistus palkittiin vuoden 2017 kauppakeskustekona.

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Lisäkuvat kohteesta

kohdekuva1
kohdekuva2
kohdekuva3
kohdekuva4
referenssikuva rakennuksesta
referenssikuva rakennuksesta
referenssikuva rakennuksesta
referenssikuva rakennuksesta

Muita vastaavia referenssejämme

Kela Pitäjänmäen toimitalo

Erottaja2

Itämerenkatu 3