Laatupolitiikka ja vastuullisuus

Pylon on olemassa, koska rakennettu omaisuus ansaitsee parhaimman mahdollisen korjaajan, entisöijän tai modernisoijan. Pylonin toiminta perustuu sertifioituun ISO 9001:2015 laatujärjestelmään, joka ohjaa toimintaamme kohti virheetöntä rakentamista ja sujuvaa rakentamisprosessia ja onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Pylonin laatupolitiikka näkyy toiminnassamme konkreettisesti laatutavoitteiden kautta. Tavoitteenamme on olla profiloitunut, suorituskykyinen ja laadukas yhteistyökumppani korjausrakentamisessa ja tilamuutoksissa.

Voit ladata infograafimme täältä.

Laatupolitiikkamme toteutumista tukee jatkuvaan kehitykseen perustuva laatujärjestelmämme. Laatujärjestelmän lähtökohtana on vuosien aikana kerätty kokemus ja hyviksi koetut toimintatavat, joita jalostetaan edelleen uuden johtamistiedon, lainsäädännön ja toimintaympäristön ehdoilla.

Pylonin laatujärjestelmällä on voimassa oleva Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Pylonin laatuajattelu juontaa juurensa aina vuoteen 1998, jolloin silloisen Rakennusyhtiö R. Muhosen laatujärjestelmälle myönnettiin ISO 9002 laatusertifikaatti. Käytämme laatujärjestelmää läpi organisaation jalkautettuna työkaluna työmaatoimintojen ja johtamisen kehittämisessä.

Noudatamme lisäksi kaikessa toiminnassamme STUL:n ja Rakennusteollisuus RT:n hallituksen suosittamia eettisiä ohjeita ja olemme Tilaajavastuu.fi –palvelun jäsen.

Hae meille töihin

» Hae meille töihin

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirjeemme

» Jätä tarjouspyyntö!