Arvot

Vastuullisesti toimivana yrityksenä otamme huomioon taloudellisten näkökohtien lisäksi asiakkaamme, työntekijämme, yhteistyökumppanimme ja ympäröivän yhteiskunnan.

Luotettavuus, avoimuus ja asiakkaan ymmärtäminen

Visionamme on olla haluttu kumppani ja toteuttaja. Olemme luotettava osaava korjausrakentaja, joka toimii avoimesti ja joka ymmärtää asiakasta ja hänen tarpeitaan.

Arvostus ja kunnioitus kaikki henkilöitä kohtaan

Visionamme on olla viihtyisä työpaikka ja työyhteisö. Työntekijämme arvostavat ja kunnioittavat kaikki henkilöitä ja heidän osaamistaan. Henkilöstömme palvelee asiakkaita ja toimii hyvässä yhteistyössä kumppanien kanssa.

Kehittyvä ja kannattava liiketoiminta

Tuloksellinen toiminta perustuu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa laadittujen sopimusten noudattamiseen ja projektien aikataulujen mukaiseen toteutukseen. Toiminnan teho syntyy ohjausjärjestelmän hyödyntämisestä organisaation kaikilla tasoilla ja prosessien jatkuvasta parantamisesta. Yrityksen johto seuraa ohjausprosessien toteutumista työmaille saakka. Päämäärä on aina yritykselle ja asiakkaalle kannattava, aikataulussa valmistunut ja laatuvaatimuksien mukainen työsuoritus.

Hae meille töihin

» Hae meille töihin

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirjeemme

» Jätä tarjouspyyntö!