Pylon korjaa, entisöi ja modernisoi

Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu vaativaan korjausrakentamiseen ja talotekniikkaan sekä asukaslähtöiseen peruskorjaamiseen erikoistunut rakennusliike.

Vuonna 2015 laskutuksemme oli noin 50 miljoonaa euroa ja työllistävä vaikutuksemme noin 450 henkilötyövuotta korjausrakentamisen eri aloilla. Meillä on kokemusta kaikista korjausrakentamisen osa-alueista yli neljän vuosikymmenen ajalta. Olemme peruskorjanneet niin asuin- ja liikekiinteistöjä, julkisia kiinteistöjä ja arvokiinteistöjä.

Palvelumme kattavat kaikki korjausrakentamisen työsuoritteet suunnittelusta ja rakennusteknisistä töistä lähtien aina talotekniikkaan ja siivouspalveluihin. Oman laajan konserniorganisaation ja ammattimaisen luotettavan henkilöstön lisäksi käytämme luotettavaksi osoittautuneita erikoisalojen yhteistyöverkostoamme.

Pylon on toteuttanut lukuisia vaativia peruskorjauksia, linjasaneerauksia ja toimitilasaneerauksia. Meillä on laaja referenssikanta asunto-osakeyhtiöstä, toimi- ja liiketiloista, erityyppisistä julkishallinnon kohteista sekä arvokiinteistöistä.

Maineemme asiantuntevana, luotettavana ja taitavana korjausrakentajana on ansaittu asiakaslähtöisellä toiminnalla. Tyytyväinen asiakas on projektiemme tärkein yksittäinen tavoite.

Kilpailukykymme perustuu laadukkaaseen tuotantoprosessiin, luottamukseen, turvallisuusnäkökohtien huomioon ottamiseen ja kaikista näistä syntyvään kustannustehokkuuteen. Yrityksen toimintaprosesseja kehitetään jatkuvasti vastaamaan alalla tapahtuvaa kehitystä.

rala_patevyys_rgb

Hae meille töihin

» Hae meille töihin

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirjeemme

» Jätä tarjouspyyntö!