Toimitusjohtajan tervehdys: Uutta kohti

pylon_kangas_kimmo

Kirjoittaja Kimmo Kangas on Pylon Rakennus Oy:n toimitusjohtaja, KTM, RKM, RAPS. Kimmo on ollut Pylonin vetovastuussa marraskuusta 2016.

Pylonin vuosi 2016 on ollut vauhdikas ja muutoksentäyteinen. Kun aloitin syksyllä Pylon Rakennus Oy:n toimitusjohtajana, pääsin mukaan liiketoiminnan kehitystyöhön, jonka tavoitteena on varmistaa, että yritys kykenee palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti myös tulevaisuudessa.

Korjausrakentamiselle riittää kysyntää

Pylonilla on liki kolmenkymmenen vuoden vankka historia korjausrakentamisen parissa. Vahvuuksiamme ovat perinteisesti olleet vaativien kohteiden ja arvokiinteistöjen peruskorjaukset, kuten Helsingin Kaupunginmuseon tilojen täydellinen remontti Elefanttikorttelissa osoitti. Kohteen hieno historia tai onnistunut projekti ei kuitenkaan riitä takaamaan menestystä tulevaisuudessa: markkinat viestivät muutostarpeesta ja yritysten on oltava uudistumiskykyisiä.

Markkinoiden volyymin puolesta edellytykset loistavalle tulevaisuudelle ovat olemassa. Korjausrakentamisessa kysyntä on jo usean vuoden ajan pysynyt vakaana ja Rakennusteollisuuden tuoreen raportin mukaan tasainen kasvu jatkuu vielä seuraavalle vuosikymmenelle. Pylon painottaa palvelutarjonnassaan vaativien kohteiden ja arvokiinteistösaneerausten rinnalla entistä enemmän monimuotoisia hankkeita sekä kustannustehokkaita ja nopeita tilamuutosratkaisuja. Uuden toimintamallin mukaisia hankkeita on parhaillaan käynnissä mm. hoivarakennuksen saneerauslaajennushanke Kauniaisissa ja koulukeskus Kirkkonummella. Tilamuutoksista mainittakoon tuore Metson pääkonttorin toimitilamuutos Sanomatalossa.

Keskiössä asiakasymmärryksen ja kumppanuuksien kehittäminen

Uusi aika edellyttää osaamista yritysverkostojen hyödyntämisessä; strategisten kumppanuuksien avulla voimme entistä ketterämmin palvella asiakkaitamme vaativissa korjauskohteissa kuin nopeissa toimitilamuutoksissa. Asiakasymmärrys ja kokonaisuuksien hallinta on myös elinehto kun tehdään yhteistyötä tilaajan, käyttäjän ja muiden toimijoiden kanssa.  Pylonissa henkilöstöä ja kumppaneita kannustetaan oppimiseen, kehittämiseen ja tiedon jakamiseen. Muutoksella on suunta.

 

Toivotan omasta ja Pylon-konsernin puolesta kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää joulua ja rakentavaa vuotta 2017!

 

Kimmo Kangas
toimitusjohtaja 
Pylon Rakennus Oy

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!