Villa Bredan palvelukeskuksen saneerauslaajennus Kauniaisissa etenee

Pylon Rakennus Oy toteuttaa Kauniaisissa Villa Bredan palvelukeskuksen saneerauslaajennuksen. Valmistuttuaan uudistettu palvelukeskus vastaa paremmin ikäihmisten muuttuneisiin vaatimuksiin.

Pylonin parhaillaan saneeraamasta ja laajentamasta Villa Bredan palvelukeskuksesta tulee monipuolinen palvelukeskus ikäihmisille. Palvelukeskuksen uudisosaan tulee 60 paikkaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista varten. Kunnostettavaan rakennukseen tulevat palvelukeskus, ruokapalvelu, vastaanottohuone, askartelu- ja kokoontumistilat ja liikuntasali sekä tilat kotipalvelutoiminnalle. Palvelukeskuksen tilaratkaisuissa on pyritty joustavuuteen ja monikäyttöisyyteen ja ne ovat myös yhdistysten käytettävissä. (ks. KaunisGrani)

Pylon aloitti rakennustyöt vuoden 2016 elokuussa ja kohde valmistuu aikataulun mukaisesti vuodenvaihteessa. Itse palvelukeskuksen toiminta alkaa maalis-huhtikuussa 2018.

Kuvassa viimeistellään palvelukeskuksen saneerausosan yhteyteen tulevan autokannen ja parkkihallin raudoitustöitä. Raudoitus alkaa olla valmis maanantaina työmaan ohjelmassa olevalle 200 m3 betonivalulle. 

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!