Pylon korjaa Helsingin yliopiston tiloja PJU-mallilla

|

Pylon valittiin projektinjohtourakoitsijaksi Siltavuorenpenkereen kampuksen korjausten tarjouskilpailussa. Helsingin arvorakennusten peruskorjaajana tunnettu Pylon sai tarjouskilpailussa parhaat laatupisteet ja teki parhaan kokonaistaloudellisen tarjouksen. Kyseessä on projektinjohtourakka tavoitebudjetilla. Valinta tehtiin lokakuun lopussa ja sopimus allekirjoitettiin 21.12.2022.

Projektissa on käynnistynyt Helsingin yliopiston ja Pylonin yhteistyössä tehtävä kehitysvaihe, jonka tarkoituksena on luoda hankkeen toteutus- ja projektisuunnitelmat. Tärkeänä tavoitteena on löytää hankkeen aikataulu-, laatu- sekä budjettitavoitteiden mukaiset ratkaisut. Työt alkavat heti kehitysvaiheen päättymisen jälkeen.

Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Erikoisosaamistamme on historiallisesti arvokkaiden kohteiden peruskorjaukset sekä rakennusten ikääntymisen ja käyttötapamuutosten mukanaan tuomien haasteiden ratkaisu. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. 30 toimintavuotemme aikana olemme toteuttaneet satoja perusparannuksia ja tilamuutoksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Kuvaaja: Óðinn (CC BY-SA 2.5 CA)
LinkedInFacebook