Hevosurheilu tuo kumppanuuksia

|

-Hevosurheilu tuottaa elämyksiä ja hyvinvointia, tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia ja lisäksi hevosten kanssa toimiminen rentouttaa. Se vie ajatukset hetkeksi muualle kiireisen työn keskeltä, toteaa Vermon toimitusjohtaja Heikki Häyhä tukikumppanuuden eduista: – Toki TotoTV:n, Cmore:n, MT26-kanavan, ravien logonäkyvyyden ja erilaisten erikoistilaisuuksien kautta sponsorimme saavat myös runsaasti perinteistä mainos- ja markkinointinäkyvyyttä. Tämä varmasti hyödyttää heitä.


Vermon toimitusjohtaja Heikki Häyhä pitää sponsoriyhteistyötä Pylonin kanssa tärkeänä. KUVA: Juha Lindvall (c) Preeriapingviini Oy

Pylon on sponsoroinut Vermoa ja raviurheilua yli kymmenen vuotta. Pylonin projektipäällikkö Veli Hänninen on itse hevosperheestä ja arvostaa raviurheilua, sekä sen tarjoamaa hyvää näkyvyyttä. Pylonin tavoitteena ei ole pelkästään omien palveluiden markkinointi, vaan tavoitteena on myös tuoda uusia ihmisiä mukaan raviurheilun pariin. Velin mukaan raveissa järjestetyissä Pylonin asiakastapaamisissa on joskus ollut yli 200 ihmistä, joilla ei välttämättä ole mitään aiempaa hevosurheilusta, ja koko asia on alkuun ehkä epäilyttänyt: – On ollut ilahduttavaa huomata, miten ravit ovat innostaneet vieraitamme, suurin osa diggaa hommasta. Rakennusalan toimihenkilöissä on nykyisin paljon raviharrastajia. Meidän järjestämien asiakasravitapaamisten kautta on syntynyt kontakteja ja kauppoja. Hyvä logonäkyvyys raveissa ja televisiossa tulee tähän päälle.


Pylonin Veli Hänninen (oikealla) yritysvieraineen Kavioliigan finaalissa Vermon raviradalla. KUVA: Juha Lindvall (c) Preeriapingviini Oy

Sponsorisopimukseen kuuluu vuositasolla 6-7 loimilähtöä, joista viimeinen ravattiin 13.11.2021 Vermossa. Vaikka korona-aika on karsinut asiakastilaisuuksien järjestämismahdollisuuksia, vähitellen ollaan palaamassa normaalille kaviouralle. Tilaisuuksissa asiakasvieraat pääsevät nauttimaan ravintolaelämyksistä ravien seuraamisen ohella. Lisäksi nimikkolähdöissä Pylonin edustaja käy tyypillisesti onnittelemassa ohjastajaa lähdön jälkeisessä palkintoseremoniassa, jossa hevoselle annetaan voiton kunniaksi logolla varustettu loimi. Näin yhteistyöstä syntyy myös urheilullisia muistoja.


13.11.2021 Pylon-nimikkolähdön voittaja Ice Wine ohjastajanaan Santtu Raitala.
KUVA: Juha Lindvall (c) Preeriapingviini Oy

Vermon toimitusjohtaja Heikki Häyhän mukaan yhteistyö Pylonin kanssa on sujunut hyvin. – Pylon on ollut meille erinomainen kumppani ja tulemme myös persoonatasolla toimeen loistavasti. Tärkeänä syynä tähän on varmasti se, että Pylonin ihmiset käyvät aktiivisesti itse raveissa. Tämä helpottaa kanssakäymistä. Meidänkin on ollut helppo ostaa palveluita Pylon-konsernin kaltaiselta yritykseltä, koska tiedämme heidän ymmärtävän toimintaamme.

LinkedInFacebook