ReferenssikohdeTapahtumahotelli Huone

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Uudenlainen tapahtumapaikka tarjoaa palkittuja tiloja ja ainutlaatuista palvelua

Tapahtumahotelli Huoneelle rakennettiin 800 m2 uutta tilaa Jätkäsaaressa sijaitsevaan moderniin liikekiinteistöön. Tiloihin rakennettiin kauan odotettu keittiö sekä erilaisia tapahtumatiloja. Pylon teki tilamuutoksen syksyllä 2015 yhdessä HST Konsultit Oy:n kanssa.

Palkitut ja menestyvät nuoret yrittäjät ovat luoneet Tapahtumahotelli Huoneesta palkitun ja menestyvän kasvuyrityksen. Huoneessa arkipäiväinen kokoontuminen muuttuu innostavaksi tapahtumaksi. Uudenlaisen kokous- ja juhlapaikan tarina sekä luovuus, yrittäjien peräänantamattomuus ja tinkimättömyys näkyvät tilojen lisäksi kutsuvassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Huoneen yrittäjä ja myyntijohtaja Jussi Söderlund on ollut vastaanottamassa muun muassa Suomen Parhaan Tapahtumapaikan palkintoa Evento Awardseissa vuosina 2014 ja 2016. Menestys ja kasvu vaativat uutta tilaa, mikä on ollut Huoneen tiimissä kiinteä osa alkuperäistä suunnitelmaa.

”Alun perin tiloja haettiin ydinkeskustasta mutta sopimuksia ei saatu aikaiseksi. Täällä Jätkäsaaressa oli tyhjillään sopiva tila, joka oli yhteydessä kahteen ylempään kerrokseen. Näimme heti potentiaalin laajentua. Nyt tehtiin yli tuplaten lisää, mikä ei ehkä kuulosta isolta rakennusurakalta, mutta oli nuorelle perheyritykselle valtava hanke,” Soderlund kertoo.

”Kun laajenemisen aika koitti viime vuoden loppupuoliskolla, pyysimme tarjouksia useammalta toimijalta, Pylon taisi olla ainoa joka vastasi pyyntöön. Hanke sisälsi paljon mielenkiintoisia elementtejä ja yksityiskohtia, jotka tekivät siitä kiinnostavan. Ensimmäisestä remontista oppineena palkkasimme Pylonin suositteleman konsultin. Tämä osoittautui erinomaiseksi ratkaisuksi” Söderlund jatkaa.

Joustava urakointi mahdollisti toiminnan jatkumisen remontin läpi

Projektissa oli huomioitava tarkka budjetti ja aikataulu. Urakka saatiin sovitettua joustavasti molempien osapuolten aikatauluihin. Alakerran toiminta jatkui ilman häiriöitä ja esimerkiksi meluhaittaa aiheuttavat työt tehtiin varaustilanteen mukaan. Uutta tilaa oli myyty jo tulevaan pikkujoulusesonkiin. ”Pylonin rakennusmestari oli paikalla koko urakan ajan, mikä oli eritysen hyvä asia. Budjetin ylitys oli meille iso takaisku, vaikka sitä osasi hieman odottaa. Näistä jää yrittäjälle helposti paha maku suuhun; asiat saatiin kuitenkin sovittua”, Söderlund kertoo.

Suurimmat haasteet olivat uuden keittiö rakentaminen keskelle kerrosta. Oman jännityksensä toivat myös Malesiasta saapuneet sisusmateriaalit. Tilaajalla oli kuitenkin kokemusta ja luottoa ratkaisuihin. Hyvät 3D-mallinnokset antoivat selkeän kuvat tavoitteista, uudesta rakennuksesta oli hyvät piirustukset ja lopputulos vastaa lähes täysin suunniteltua.

”Sisustusarkkitehti oli tehnyt hienoa työtä ensimmäisen tilan kanssa ja saapui kuukaudeksi paikan päälle. Rakennuskonsultti ymmärsi yksityiskohdat ja rauhoitteli niiden olevan hyvin toteutettavissa. Vain seinän läpi kulkeva auto jäi tekemättä, ehkä se ide toteutetaan vielä joskus vaikka polkupyörällä”, Söderlund naurahtaa.

Tilat rakennetaan aina asiakkaille

Yrittäjän näkökulmasta on tärkeää, että voi luottaa tekijöihin ja itse osallistua hankkeeseen resurssien mukaan tavalla joka palvelee hanketta parhaalla tavalla.

”Kokemuksesta tiesin jo mitä odottaa, nyt oli paremmat tekijät ja oma osallistuminen keskittyi olennaiseen. Meidän lisäksi lopputulokseen tyytyväisiä ovat olleet erityisesti asiakkaamme. Laajennus on nostanut yrityksemme tasoa ja tuonut toivottua kasvua. Itse katselemme tiloja päivittäin, lopullinen palaute tulee asiakkaalta joka viettää tärkeän päivän kanssamme”, Söderlund iloitsee.

Perustiedot

Kuvaus: Tapahtumahotelli Huoneelle rakennettiin 800 m2 uutta tilaa Jätkäsaaressa sijaitsevaan moderniin liikekiinteistöön. Tiloihin rakennettiin kauan odotettu keittiö sekä erilaisia tapahtumatiloja.

Aikataulu: 2015

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Lisäkuvat kohteesta

kohdekuva1
kohdekuva2
kohdekuva3
kohdekuva4

Muita vastaavia referenssejämme

Kela Pitäjänmäen toimitalo

Erottaja2

Itämerenkatu 3