ReferenssikohdeMetson pääkonttori

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Metson uudet toimitilat saneerattiin hiljaa ja aikataulussa

Metson pääkonttori muutti joulukuussa 2016 uusiin, Helsingin keskustaan Sanomataloon saneerattuihin toimitiloihin. Pylon toteutti nopealla aikataululla kohteen toimitilamuutoksen ennen uusien käyttäjien sisäänmuuttoa. Aiemmin tilat olivat Sanoma-konsernin myyntiyksiköiden käytössä.

Sanomatalo on v. 1999 valmistunut Postitalon, Kiasman ja rautatieaseman naapurustossa sijaitseva toimisto- ja liikerakennus. Rakennuksen ovat suunnitelleet professori Jan Söderlund ja arkkitehti Antti-Matti Siikala ja se on valmistuessaan paljon keskustelua herättänyt, ensimmäinen ”lasisen” näköinen rakennus Helsingissä.

Tiiviillä yhteistyöllä sujuvasti maaliin

Pylon urakoi Metson muuttoa edeltäneen toimitilamuutoksen tiiviissä yhteistyössä niin tilaajan kuin tilojen uuden käyttäjän kanssa. “Pylonin puolesta puhuivat uskottavat omat resurssit sekä luotettavat ja laadukkaat yhteistyökumppanit, jotka mahdollistivat hankkeen toteuttamisen sovitussa aikataulussa”, toteaa hankkeen tilaaja, Sanoman kiinteistöjohtaja Ville Jokela. “Teimme yhteistyötä urakoitsijan kanssa koko hankkeen ajan ja lopputulos oli hyvä.”

Myös loppukäyttäjä Metson edustaja, kiinteistöpäällikkö Veli Rajala, on tyytyväinen hankkeen etenemiseen: “Pylonilla sekä projektin- että työnjohto oli asiantuntevaa, palvelualtista ja helppo tavoittaa. Hanke saatiin myös maaliin aikataulun mukaisesti.”

Kiinteistön käyttäjät huomioiden

Toimitilamuutoksen toteutuksessa ja työnjärjestelyissä huomioitiin erityisesti kiinteistön muut toimijat. “Remontin aikana kiinteistössä toimivat lehtitoimitusten lisäksi myös useampi radiostudio”, kertoo Veli Hänninen, Pylonin projektipäällikkö. “Tämä edellytti mm. melutöiden tekemistä tarkasti erillisen meluaikataulun mukaan.”

Perustiedot

Kuvaus: Konepajayhtiö Metson pääkonttori muutti Helsingissä uusiin tiloihin. Pylon toteutti tilamuutoksen Sanomataloon onnistuneesti aikataulussa ja kiinteistön käyttäjiä kuunnellen.

Rakennusvuosi: 1999

Aikataulu: 6-10/2016

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Lisäkuvat kohteesta

kohdekuva1
kohdekuva2
kohdekuva3

Muita vastaavia referenssejämme

Kela Pitäjänmäen toimitalo

Erottaja2

Itämerenkatu 3