ReferenssikohdeLPT Logistics – kylmävarasto

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Logistiikkatilan muutoksella kylmäsäilytystilaa kukille

Logistiikkatilan muutosprojektissa tehtiin iso tilamuutos normaalista varastosta kylmäsäilytystilaksi. Varastotila oli käytössä koko projektin ajan ja projektin parissa työskenteli yhteensä kymmenen eri urakoitsijaa.

Tämä vaati Pylonilta vahvaa projektijohtamista, jotta urakassa kaikilla työmaalla olevilla aliurakoitsijoilla oli mahdollisuudet saattaa omat osa-alueensa valmiiksi aikataulussa.

“Referenssit näyttelivät isoa roolia Pylonia valinnassa. Heillä on kokemusta ja näyttöä haastavista tilamuutoksista”

“Projekti sujui kaiken kaikkiaan hyvin. Asetetussa aikataulussa pysyttiin ja asioista huolehdittiin Pylonin puolelta niiden vaatimalla tavalla. Esiin nousseet asiat ja palautteet käytiin läpi samantien”, kertoo Asuntoverstas Kiinteistökehitys Oy:n rakennuttajapäällikkö Mika Pelander.

Tilamuutokseen kuului kaiken LVIS- ja kylmätekniikan uusiminen sekä uuden rakentaminen, IV-konehuoneen rakentaminen sekä ylimääräisen ison seinän rakentaminen. Asiakas päätyi valitsemaan tilamuutoksen tekijäksi Pylonin suositusten ja tarjouskaupan perusteella.

Perustiedot

Kuvaus: LPT Logistics Oy:n logistiikkavarastosta muutettiin 1200 neliömetrin kokoinen tila kukkien kylmävarastoksi palvelemaan kukkien maahantuontia ja varastointia. Kylmävarastoa käytetään tällä hetkellä niin kukka- kuin elintarvikevarastona.

Aikataulu: 2015-2016

Kiinnostuitko?

Soita asiakaspalveluun
010 838 3200

LinkedInFacebook

Muita vastaavia referenssejämme

Kela Pitäjänmäen toimitalo

Erottaja2

Itämerenkatu 3