Pylon Rakennus Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Jari Toivo aloitti elokuussa 2020 Pylon Rakennus Oy:n toimitusjohtajana vastaten operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Jarilla on vankka kokemus rakennusalalta ja erilaisista johdon tehtävistä.

“Olen aina ollut todella kiinnostunut ihmisten ja asioiden kehittämisestä. Tämä kiinnostus ohjasi minut hakeutumaan arvokiinteistöjen kehittämiseen erikoistuneen yrityksen toimitusjohtajan tehtävää. Olen kiitollinen Pylon Rakennukselle tästä mahdollisuudesta. Toivon, että osaan tuoda uuteen tehtävääni mukanani kyvyn eri osapuolten välisen yhteistyön kehittämiseen. Haluan myös tuottaa lisäarvoa hankkeen eri osapuolille; asiakkaalle, asukkaille ja käyttäjille sekä meille urakoitsijana – suunnittelijoita, rakentajia ja muita toteuttajia unohtamatta. Tämä onnistuu mielestäni parhaiten pyrkimällä hyvään yhteistyöhön ja toimintamallien jatkuvalla kehittämisellä.”

Uuden toimitusjohtajan myötä asiakkaamme saavat lisäarvoa yhteistyöhön perustuvasta johtamisesta ja tietomallintamisesta. Varsinkin yhteistoiminnalliseen projektiosaamiseen liittyen Jari tuo arvokastaosaamista projektijohtourakointi- ja allianssimallilla toteutettujen urakoidemme läpivientiin.

» Jätä tarjouspyyntö!