Avoin työpaikka: VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Kiinnostaako ura vaativien rakennushankkeiden parissa?

Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Erikoisosaamistamme on historiallisesti arvokkaiden kohteiden peruskorjaukset sekä rakennusten ikääntymisen ja käyttötapamuutosten mukanaan tuomien haasteiden ratkaisu. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. 30 toimintavuotemme aikana olemme toteuttaneet satoja perusparannuksia ja tilamuutoksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Johdat projektitiimiäsi vaativissa rakennushankkeissa ja sinulla on ratkaiseva merkitys projektien valmistumiseen urakkasopimusten, rakennuslain sekä kohteille laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Varmalla työotteella ja kokemuksellasi tuot entisestään varmuutta ja tarkkuutta hankkeiden läpi viemiseen yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa. Pidät hankkeiden eri osapuolia ajan tasalla työmaan tapahtumista ja asiakaslähtöisellä asenteellasi saavutat projekteille aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Minkälaista olisi työskennellä meillä?

Pylonilla pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien hankkeiden parissa. Saat osaavan tiimimme tuen eteenpäin menevässä ja ammattilaista arvostavassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden asunto- ja autoetuun.  Toiminnassamme korostuvat kollegoiden välinen luottamus sekä erinomainen ryhmähenki joka takaa aidosti motivoivan sekä miellyttävän työilmapiirin.

Mihin asioihin kiinnitämme hakemuksessasi huomiota?

  • Soveltuva koulutus: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan YAMK/DI
  • Korkea työmotivaatio
  • Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat
  • Erinomaiset kirjalliset taidot
  • Halu kehittää ja kehittyä
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen
  • Aito innostus rakennusalaa kohtaan
  • Sinulla on näyttöä PJU- hankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta. Laitahan hakemuksesi linkin kautta viimeistään 12.6.2020 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, joten jos heräsi vielä kysyttävää, niin olethan yhteydessä Topi Karjalaiseen, puh. 0407379801 tai topi.karjalainen@biisoni.fi.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!