Avoin työpaikka: TYÖNJOHTAJIA

Haemme korjausrakentamiskohteisiimme pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJIA

Tarjoamme sinulle töitä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Saat osaavan tiimin tuen ja pitkäaikaisen, kilpailukykyisesti palkatun työn eteenpäin menevässä ja ammattilaista arvostavassa yrityksessä. Kaupan päälle saat myös mukavat työkaverit.

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen ja vastuualueesi töiden etenemisestä vastaaminen tehokkaasti, turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Toivomme sinulla olevan:

  • rakennusalan tutkinto tai opiskelut pääosin suoritettuna,
  • työmaakokemusta,
  • kiinnostusta korjausrakentamiseen.

Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka tekee minkä lupaa eikä jätä kaveriakaan pulaan. Yhteistyö ja tekemisen meininki on meille tärkeää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Tammio, puh. 0500 482 247, email esa.tammio@pylon.fi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi jo tänään!

Tuoreisiin referenssikohteisiimme voit tutustua verkkosivuillamme http://pylon.fi/referenssit/.

PYLON KORJAA KAIKEN.
Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Erikoisosaamistamme on historiallisesti arvokkaiden kohteiden peruskorjaukset sekä rakennusten ikääntymisen ja käyttötapamuutosten mukanaan tuomien haasteiden ratkaisu. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. 30 toimintavuotemme aikana olemme toteuttaneet satoja perusparannuksia ja tilamuutoksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!