Metson uudet toimitilat saneerattiin hiljaa ja aikataulussa

Metson pääkonttori muutti joulukuun alussa uusiin, Helsingin keskustaan Sanomataloon saneerattuihin toimitiloihin. Pylon toteutti nopealla aikataululla kohteen toimitilamuutoksen ennen uusien käyttäjien sisäänmuuttoa. Aiemmin tilat olivat Sanoma-konsernin myyntiyksiköiden käytössä.

Sanomatalo on v. 1999 valmistunut Postitalon, Kiasman ja rautatieaseman naapurustossa sijaitseva toimisto- ja liikerakennus. Rakennuksen ovat suunnitelleet professori Jan Söderlund ja arkkitehti Antti-Matti Siikala ja se on valmistuessaan paljon keskustelua herättänyt, ensimmäinen ”lasisen” näköinen rakennus Helsingissä.

Tiiviillä yhteistyöllä sujuvasti maaliin

Pylon urakoi Metson muuttoa edeltäneen toimitilamuutoksen tiiviissä yhteistyössä niin tilaajan kuin tilojen uuden käyttäjän kanssa. “Pylonin puolesta puhuivat uskottavat omat resurssit sekä luotettavat ja laadukkaat yhteistyökumppanit, jotka mahdollistivat hankkeen toteuttamisen sovitussa aikataulussa”, toteaa hankkeen tilaaja, Sanoman kiinteistöjohtaja Ville Jokela. “Teimme yhteistyötä urakoitsijan kanssa koko hankkeen ajan ja lopputulos oli hyvä.”

Myös loppukäyttäjä Metson edustaja, kiinteistöpäällikkö Veli Rajala, on tyytyväinen hankkeen etenemiseen: “Pylonilla sekä projektin- että työnjohto oli asiantuntevaa, palvelualtista ja helppo tavoittaa. Hanke saatiin myös maaliin aikataulun mukaisesti.”

Kiinteistön käyttäjät huomioiden

Toimitilamuutoksen toteutuksessa ja työnjärjestelyissä huomioitiin erityisesti kiinteistön muut toimijat. “Remontin aikana kiinteistössä toimivat lehtitoimitusten lisäksi myös useampi radiostudio”, kertoo Veli Hänninen, Pylonin projektipäällikkö. “Tämä edellytti mm. melutöiden tekemistä tarkasti erillisen meluaikataulun mukaan.”

 

Metson pääkonttori Sanomatalossa

Kuvaus: Konepajayhtiö Metson pääkonttori muutti Helsingissä uusiin tiloihin. Pylon toteutti tilamuutoksen Sanomataloon onnistuneesti aikataulussa ja kiinteistön käyttäjiä kuunnellen.

Rakennusvuosi: 1999

Aikataulu: 6-10/2016

   

Katso myös:

TEMin talon sisäilma- ja välipohjaremontti

TEMin talon sisäilma- ja välipohjaremontti

Sjökullan oppimiskeskus

Sjökullan oppimiskeskus

Kampin Kortteli

© Kari Palsila

KOy Mäkelän koulu

KOy Mäkelän koulu

As Oy Pajupillintie 24 (KVR-hanke)

As Oy Pajupillintie 24 (KVR-hanke)

As Oy Ruukinlahdentie 7

As Oy Ruukinlahdentie 7

Huopalahden Tiili-Elanto

Huopalahden Tiili-Elanto

Asunto Oy Rintinpolku

Asunto Oy Rintinpolku

As Oy Säästölampi

As Oy Säästölampi

Helsingin Väinämöisenlinna

Helsingin Väinämöisenlinna
» Jätä tarjouspyyntö!