Avoin työpaikka: TYÖNJOHTAJA

Olemme arvorakennusten korjausrakentamiseen ja toimitilamutoksiin erikoistunut rakennusliike. Haemme korjausrakennuskohteisiimme pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJIA

Tarjoamme töitä mielenkiintoisten ja haastavien saneerausprojektien parissa. Tuoreisiin referenssikohteisiimme voit tutustua verkkosivuillamme.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulla olevan:

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus,
  • kokemusta korjausrakentamisesta ja/tai tilamuutoksista ja
  • reipasta asennetta, asiakaspalvelutaitoja ja tiimihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle töitä mielenkiintoisten ja haastavien saneerausprojektien parissa. Saat osaavan tiimin tuen ja pitkäaikaisen työn eteenpäin menevässä ja ammattilaista arvostavassa yrityksessä. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja tarvittaessa tarjoamme myös työsuhdeasunnon.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Kangas, puh. 050 598 1851 tai e-mail kimmo.kangas@pylon.fi. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Kimmolle jo tänään!

PYLON KORJAA KAIKEN
Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Vuonna 2015 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli liki 50 miljoonaa euroa. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. Referensseinämme on satoja toteutuksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!