Avoin työpaikka: VASTAAVA MESTARI

Haemme korjausrakentamiskohteisiimme pääkaupunkiseudulle

KOKENUTTA VASTAAVAA MESTARIA

Tarjoamme sinulle töitä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Referenssikohteisiimme voit tutustua täällä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulla olevan:

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus,
  • vähintään viiden vuoden kokemus vaativista vastaavan työnjohtajan tehtävistä,
  • tiimityöskentelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluvat mm.:

  • työmaan sujuvasta etenemisestä vastaaminen,
  • työmaan taloudesta, aikataulusta ja laadusta vastaaminen sekä
  • esimiestehtävät.

Tarjoamme sinulle osaavan tiimin tuen ja pitkäaikaisen työn eteenpäin menevässä ja ammattilaista arvostavassa yrityksessä. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Kaupan päälle saat myös mukavat työkaverit. Tarvittaessa tarjoamme myös työsuhdeasunnon.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Kangas, puh. 050 598 1851 tai e-mail kimmo.kangas@pylon.fi. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Kimmolle jo tänään!

PYLON KORJAA KAIKEN
Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Vuonna 2015 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli liki 50 miljoonaa euroa. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. Referensseinämme on satoja toteutuksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!