Avoin työpaikka: VASTAAVA MESTARI

Haemme korjausrakentamiskohteisiimme pääkaupunkiseudulle

VASTAAVAA MESTARIA

Tarjoamme sinulle töitä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Referenssikohteisiimme voit tutustua täällä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulla olevan:

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus,
  • kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä,
  • kiinnostusta korjausrakentamiseen.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluvat mm.:

  • työmaan sujuvasta etenemisestä vastaaminen,
  • työmaan taloudesta, aikataulusta ja laadusta vastaaminen sekä
  • esimiestehtävät.

Tarjoamme sinulle töitä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Saat osaavan tiimin tuen ja pitkäaikaisen, kilpailukykyisesti palkatun työn eteenpäin menevässä ja ammattilaista arvostavassa yrityksessä. Kaupan päälle saat myös mukavat työkaverit. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Kangas, puh. 050 598 1851 tai e-mail kimmo.kangas@pylon.fi. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Kimmolle jo tänään!

PYLON KORJAA KAIKEN
Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Vuonna 2017 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli liki 43 miljoonaa euroa. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. Referensseinämme on satoja toteutuksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!