Avoin työpaikka: TYÖNJOHTAJIA

Haemme korjausrakentamiskohteisiimme pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen ja vastuualueesi töiden etenemisestä vastaaminen tehokkaasti, turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Toivomme sinulla olevan:

  • rakennusalan tutkinto tai opiskelut pääosin suoritettuna,
  • työmaakokemusta,
  • kiinnostusta korjausrakentamiseen.

Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka tekee minkä lupaa eikä jätä kaveriakaan pulaan. Yhteistyö ja tekemisen meininki on meille tärkeää!

Tarjoamme sinulle töitä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Saat osaavan tiimin tuen ja pitkäaikaisen, kilpailukykyisesti palkatun työn eteenpäin menevässä ja ammattilaista arvostavassa yrityksessä. Kaupan päälle saat myös mukavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Roope Nyqvist, puh. 050 313 7491 tai e-mail roope.nyqvist@pylon.fi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi Roopelle jo tänään!

Tuoreisiin referenssikohteisiimme voit tutustua verkkosivuillamme http://pylon.fi/referenssit/.

PYLON KORJAA KAIKEN.
Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu, vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Erikoisosaamistamme on historiallisesti arvokkaiden kohteiden peruskorjaukset sekä rakennusten ikääntymisen ja käyttötapamuutosten mukanaan tuomien haasteiden ratkaisu. Olemme edelläkävijä korjausrakentamisen laatuajattelussa ja ISO 9001-sertifioitu toimija. 30 toimintavuotemme aikana olemme toteuttaneet satoja perusparannuksia ja tilamuutoksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!