Pylonilta ratkaisu muuttuviin tilatarpeisiin

Toimitiloilla on merkitystä. Toimitilojen tärkeimmät tavoitteet ovat tuottavuus, työmukavuus ja työviihtyisyys. Tilat ymmärretään paitsi työkaluna, myös osana henkilöstötyytyväisyyttä ja johtamisen välineenä.Toimitilat kuvaavat myös yrityksen ilmapiiriä.

Toimitilatrendeissä ennustetaan perinteisten yhden toimijan toimitilojen väistymistä monitilatoimistojen, toimistohotellien ja co-workingin tieltä. Toimitilojen koko pienenee, tilat eriytyvät ja teknistyvät.

Kehittyvä työympäristö edellyttää toimitilojen joustamista muuttuvien tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa yhä enenevässä määrin vanhojen toimistokiinteistöjen päivittämistä vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita.

Me Pylonilla olemme erikoistuneet toimitilojen muutostöihin. Toteutamme kaikki toimitilojen muutoskorjauksiin ja peruskorjauksiin liittyvät rakennustyöt ja talotekniikan työt. Voimme toteuttaa työt joustavasti joko pääurakkana, kokonaisurakkana, tavoite- ja kattohintaurakkana tai laskutustyönä.

Perinteisten muutoskorjausten ohella tarjoamme myös nopeiden muutoskorjausten palvelumallia, jossa toteutamme muutoskorjauksen suunnittelun ja toteutuksen yhden luukun periaatteella. Näin koko korjausprosessista saadaan yksinkertaisempi, nopeampi ja kustannustehokkaampi. Nopeutunut vuokrausprosessi synnyttää kustannustehokkuutta ja saa vuokrakiinteistöt tuottamaan.

Olisiko nyt on oikea aika treenata sinunkin toimitilasi tuloskuntoon?

Tutustu referensseissä toimitilatoteutuksiimme.
Kysy lisätietoja toimitilapalveluistamme projektipäällikkö Veli Hänniseltä.

Share on FacebookShare on LinkedIn
» Jätä tarjouspyyntö!